Kipipálva

Úgy tűnik, hogy megoldódik a Húsvét szokásos problémája is, amit idén még fűszerez a párom szakdolgozata is (mind a 2). Eredetileg úgy volt, hogy maximum én utazok haza a szüleimhez, a kedves vagy marad itt és dolgozik, vagy a szüleihez megy, merhogy ott is van számítógép, ami Kanizsán ugye nincs és sajnos az a pénz se jött be, amiből laptopot terveztünk.
De ma beszéltem a hugommal, hogy ők felhozzák a mi szüleinket vasárnapra és hétfőre, meg a másik hugomék is jönnének hozzájuk háztűznézőbe, úgyhogy ott lesz a vasárnapi, vagy hétfői ebéd. Így aztán nem kell utazni, sőt nagy lelkesen bevállaltam, hogy segítek, sütök valamit, esetleg csinálok hatalmas tál salátát. Lobinak úgyse lehet elég kaját adni. S akkor még megspóroljuk az utazási költségeket is, mert majd a sógorom sofőrködik Pest és Délegyháza közt. Ha pedig így haladnak a dolgok, a Karácsonyt már tényleg lehet akár nálunk is tölteni. A saját lakásunkban.
A szerszámokat kedves megkapta most anyósjelöltéktől, merthogy esedékes a születésnapja is. Van tehát már festőhengerünk rúddal, csöpögtetővel, elektromos csavarhúzó, fúró és mindenféle kiegészítők hozzá (most épp a világért se jut eszembe a nevük).

Hasonlók