Értékbecslés

Amikor leadtam a papírokat, a banki kontakt perszon azt mondta, hogy majd a következő héten (most már múlt) jelentkezik a munkatársuk értékbecselés okán. Persze se kép se hang nem volt a múlt héten. Már úgy volt, hogy rájukszólók, akkor most hogy van? Mikor hétfőn felkereste az értékbecslő az Eladót és leendő lakásunkat körbefényképezte. Úgyhogy a zaklatást elnapoltam holnapra.
Ma reggel telefonál egy pasi, hogy indulna Nyíregyháza felé és beugorna hozzám megnézni az ingatlanomat. Mondtam neki, ha velem akar találkozni ne menjen olyan messze, egyébként még nincs ingatlanom. Kiderült, hogy anyósjelölték házikóját menne feltérképezni, mondtam, hogy én megadtam az ottaniak telefonszámát, mert innen az irodából fogalmam sincs, mikor lesznek otthon. De neki csak az én telefonszámomat adták meg (akkor mi a fenének kellett apósjelölt mobilját megadni az űrlapon, talány). Végülis kibogoztuk a dolgot, szerencsésen letelefonáltam a vidékiekkel, hogy igen, tudják ma fogadni az értékbecslőt, aki talán már el is intézte amit kellett.
Holnap már csak azt kell megkérdeznem, hogy akkor mikor mire számíthatunk. Jah és beadni a főbérlőnek, hogy lelépünk a nyáron.

Hasonlók

1 Comment