Az első

Tegnap sikerült megvenni a hűtőt. Nem volt egyszerű, persze. De a végén minden jóra, sőt, jobbra fordult. Úgy kezdődött, hogy délután még elindultam ugye körbenézni a piacon, hogy hol mi mennyiért van. Igazából már két márkára csökkentettem a dolgot, Samsung meg LG, No Frost és kombinált, alsó mélyhűtővel, de ezeken belül volt 2-3 is a célegyenesben. Még az Árkádban egy Média Márkt volt hátra, meg a Sugár Keravillja, aztán utolsónak, hogy kimegyünk a hugommal az Electro Worldbe és ha ott van, ott rendelem meg.
Nos, az Electro World eléggé kaki volt. Nem mondom, akadt választék (na jó, Samsungból kevesebb), viszont drágábbak voltak a hűtők. Ugyanis szép rendesen jegyzetfüzetbe vezetgettem ám az adatokat a sok nézelődés közben, hogy hol, melyik típus mennyi. Volt tehát összehasonlítás alapom. Na akkor döntöttem, hogy még az Europark Médiájában voltak a legolcsóbbak a frigók, hát amiket megspórolok, majd a szállításra költöm. Irány haza.
Előbb azonban még beugrottunk az Auchan-ba, hogy vásároljunk. Éljen, gondoltam megnézem, hogy is állunk a Pimentóval. A hugom mondta, nézzek szét ahűtőknél, hátha itt is látok valamit.
S láttam. A hőn áhított modell, amit még télen néztünk ki, akciósan 30 ezer forinttal olcsóbban, mint a Westendes Médiában, ingyenes házhozszállítással. Azonnal megrendeltem. A hűtős biztosított róla, hogy van nekik elég darab (ugyanis előttem egy házaspár is épp ilyet rendelt).
Rögvest ki is fizettem, ingyenes lesz a szállítás, és szombat délután érkezik ez a bébi az új lakásba.
A házaspár még mindig arra várt, hogy elindítsák a hitelt, amikor mi eljöttünk az áruházból, ahol rögtön vásároltam 3 üveg Pimentót is.

Hasonlók