Patkány

Nem csoda, hogy sose voltam hajlandó megjegyezni, milyen is a jegyem a kínai asztrológia jegyében, de most már kénytelen leszek. Patkány. Ráadásul határozottan jó előrejelzéseket kaptam idénre:

Ebben az évben sokkal több bátorsággal áld meg a sors, mint korábban. Élvezed, hogy új dolgokat próbálhatsz ki. Képes leszel alkalmazkodni a munkahelyeden, a lakóhelyeden és a családodban a változó körülményekhez, és a 2005-ös évről valóban úgy érzed, hogy mérföldkő az életedben. Megbocsátasz valakinek, aki mélyen megbántott, és akivel egy ideje mosolyszünetet tartottatok. Régi szerelmedet visszafogadhatod, és új alapokról kezdheted vele a kapcsolatot. Az év végén a családi életedben történő változások felteszik az i-re a pontot, és fantasztikus évet zárhatsz.

Miután ezt megmutattam Tikkának, ő teljesen extázisba esett és majdnem ajánlott nekem egy asztrológust, ha netán mégis komolyabban akarok foglalkozni a horoszpókommal. Nem volt szívem lehűteni, hogy engem nem szokott különösebben érdekelni a horoszkóp, alkalmasint elolvasom, hogy mit írnak, ha éppen szembe jön velem egy újságban, még azt is elhatározom, hogy odafigyelek rá, aztán tökre elfelejtem az egészet. Esetleg ha a későbbiekben túlzóváv válna a beszélgessünk asztrológiáról, horoszkópokról stb. akkor majd vele is közlöm, hogy inkább hanyagoljuk a témát.

Hasonlók