Love

A párom új szerelme. Már tervezzük, hogy tegyük a magunkévá.

Hasonlók

7 Comments

 1. Csak egy ilyen pici képet kap imádatom tárgya? És kéretik Angelina Crow-t is belinkelni, őt is szeretem 🙂

 2. Cannont nem szabad venni digi-fényképezőgépben. Csak, hogy belerondítsak a lávba. 🙂

 3. Miért nem? És akkor kit szabad? Erős érveket kérek, mert szemellenzősen lávolok 🙂

 4. Az a baj, hogy én is szemellenzősen lávolok. 🙂 De lássuk.

  1. Az elmúlt másfél évben háromféle Cannon géppel kerültem közelebbi kapcsolatba. (Baráti kör és (miért tiltott az és karakter?) család.) Mindegyik valami eszetlen hülye módon kapcsolódott a számítógéphez. Lassan és gagyi programokkal. Ha meg nem teszed fel a programot szívhatod az XP – szinte egyetlen – hibáját, a nyamvadék digitális kamera eszköz varázslót, vagy annak a mappáját.
  2. Valami gond lehet az optika körül, mert az elkészült képek igen messze vannak a színhelyességtől.
  3. Lassú, nehéz. (Ha már a tegek nem engedélyezettek, akkor ide egy nyilat kell képzelni!) Nehezen kezelhető ojjektum.

  A konkurencia? Egyértelműen egy Sony W-120. Sony über alles!

  (A szerelmed tárgyán kívűl én még erősen óvakodnék a Nikonok megvásárlásától.)

  És a másodlagos konkurencia egy bármilyen Olympus. 🙂 Az is jó gép.

  Szóval persze elfogultsággal vádolható vagyok, de épp a nemzeti ünnep elött voltam apámmal fényképezni Komáromban. Neki Cannonja van, nekem Sonym. (Mi más! 😀 ) Egymás mellett, ugyanazon a monitoron, szinte ugyanonnan és ugyanakkor készült képek akkora eltéréseket mutattak, hogy Apám új gép vásárlásán töpreng. Khmm, poénnak is rossz, de enm érdekel a gépe? Eladó… :DDD

 5. Brühühü, Lobo! Kezdjél valamit ezzel a kommentgéppel, olyan szépen formáztam ezt a kiselőadást itt fenn, aztán egymásbazuhant az egész…

  Brühühühühüüü….

 6. A kommentet nálam kell reklamálni, készül az új. Már lassan egy éve 🙂 Most Oly-nk van, amikor azt vettük, akkor is nagyon sok tesztet megnéztem, meg most is. Csak konkrét típusról érdemes beszélni, mert a low kategóriában mindenkinek rossz a képe, és a profiban is van eltérés. Viszont a Canon profi gépei a legjobbak, és az innen leszivárogatott érzékelő plussz feldolgozó elektronika (CMOS + DIGIC II) szerintem verhetetlen pillanatnyilag. A 350D-ben pedig ezek benne vannak, és véleményem (saját) egyetlen hasonló árkategóriájú gépnek nincs ilyen jó képminősége.

 7. na ja…

  OK, most így konkrét típust nem tudok mondani, mert nem enyim a gép, és hamar eldobáltam őket, mert nem tetszettek, ugye.

  Azért nem voltak olcsó gépek 🙁 Egyébként a legnagyobb átverést a barátnőm fényképezőgépén láttam, az övé nikon, 8 vagy 10 megapixel, nem is tudom hirtelen mennyi, összerakva egy 3x optikai zoommal, szar menüvel, a szokásos eltakarom a kezemmel a fénymérőt nikon hibával és még sorolhatnám, valami piszok drágán, sok-sok százezrekért. Kapta. Mivel szülőktől, és nem is rég hiába mondanám, hogy adja el… Szóval az árkatgória még semmit nem jelent.)