Beton

Tegnap este csupán egyetlen gixer került a gépezetbe: kinn hagytam lenémítva a telefonomat a konyhában, míg lefektetni próbáltam Babszemet és a párom 43x telefonált, hogy már indul haza. De még így is ébren érte a fiatalurat, aki ugyan fogadta az apja köszöntését, de amúgy meg volt rá sértődve, hogy nem ért idejében haza és anyával kellett fürdenie. Reggelre azonban már minden a legnagyobb rendben volt, s természetesen Babszemet le se lehetett vakarni az apjáról.

Jómagam meg előadtam Dulifulit (az ember szerint), ugyanis reggel egész jól álltunk, mégse sikerült 40 előtt elindulni a bölcsibe, hogy végre legalább 1x időben tudjuk leadni a csemetét, s most igazán nem az én hibám volt a késés. Úgyhogy gyorsan trappolva tettem meg az utat a 4 percnyire lévő intézményig.Előttem van, hogy úgy járunk majd egyszer, mint A. férje aki előtt bezárták a bölcsiscsoport ajtaját 3/4 8-kor és 2 perccel később vitt lányukat 1/2 9ig nem tudta beadni.

Egyébként meg V., a cseh tpusú kollega nem csak salátát hozott hanem Becherovkát is és megtudtam, hogy Beton a neve a Becherovka-tonic long drinknek. Ami amúgy nyamm. Úgyhogy a karácsonyra vett és mélyhűtőbe költöztetett zöld üveg mellé vennem kell tonicot is.

Hasonlók

2 Comments

  1. Vegyél mellé almalevet is, az is fincsipincsi. Ja meg ha van metaxa, azt is lehet higítani gyömbérrel vagy almalével. Mindhárom verzió roppant alattomos 🙂 🙂 🙂

    azt mondd meg, mikor tudom felkenni az ajándékom 2 utánfutó és konstans főzés/kreatívkodás mellett? mikor lesz időm erre???