Farsang

Kedden volt a farsang a bölcsiben. Azt mondták, nem kell komolyan készülni rá, csak vigyünk rágcsát meg üdítőt, nem nagyon erőltetik a jelmezt, a mieink a kicsikkel (féltől másfél évesig) lesznek együtt amúgy is. Azt mesélték utána, hogy jól sikerült a buli és készültek fényképek, amiket ma kaptunk meg. Gondoltam majd illusztrálok. Csakhogy a gondozónők nem készítenek olyan jó képet a mi gyerekünkről, mint amilyent mi szoktunk, ráadásul Babszem is úgy viselkedik az összes fotón, mintha még soha nem lett volna közelében kamera (cca 3000 fénykép van csak róla- pontosat azért nem tudok, mert éppen átalakítás alatt van a pcnk, s a külső vinyón telelnek a fotók meg a hozzájuk tartozó adatbázis). Viszont a képekből az is kiderül, hogy eléggé magának való a srác. Míg a többiek kézen fogva táncolgattak a gondozónőkkel ő távolról tartotta megfigyelés alatt a csapatot, illetve amikor majd mindenki az asztalnál ücsörgött és valami kézműves foglalkozást űzött ő hátul játszott éppen boltosat.

Azért elrettentésül itt egy kép az ifjú Gandalfról, még fekete korából, anyuék azt hitték garabonciás diáknak volt öltözve (kölcsön, kincstári ruha), de mondtam hogy neeeem, varázsló volt.

Hasonlók

3 Comments

  1. Van ez a pólója amire rá van nyomva, hogy úgy nézzen ki, mintha a The Office-ból szalasztották volna. Az apja kivételével mindenkinek tetszik. Sátoros ünnepeken szoktam bevetni, pedig vagy 350Ftért vettem a Tecsó leárazásán 🙂

  2. a szülők ne mehettek a farsangra?
    nálunk szerencsére mehetünk, de még vacila van, hogy cica, nyuszi vagy sárkány legyen a gyerek
    (nem vagyok túl kreatív, tudom)