Elteltek

Véget értek az ünnepek és a környező időszak, amikor is anyuéknál múlattuk az időt, ahol minimum 2 maximum 4 unoka volt jelen. Azért annyira nyugi nem is volt. Anyu például teljesen kimerült Szilveszterre, pedig bulizni mentek apuval és baráti társasággal a Balatonhoz, ahova évek óta járnak, de ő már este 10-kor lefeküdt, hidegrázással. Másnap estére már semmi baja nem volt, egyszerűen csak túlvállalta magát,azért már nem fiatal, az unokákat meg arra szoktatta, hogy csak tőle függjenek, hát persze szédszedték, ő meg mindenkinek meg akart felelni, csak felizgatta és kimerítette ezzel magát. Amint a párom rámutatott, látja ám ő az összefüggéseket, hogy én honnan örököltem a különböző stikkjeimet.

Babszem napirendje estig egész jó volt, de az alvással, elalvással voltak gondok. Későn feküdt le, mondjuk tartotta továbbra is, hogy hajnali kelés után visszaaludt, igaz, hogy köztünk tette mindezt, mi meg lapjával kellett, hogy feküdjünk, mert a kanapé, amin aludtunk annyira nem széles, mint az itthoni franciaágy. Mindenesetre a dumaláda kinyílt, de annyira, hogy még álmában is beszél néha a csemete. De este mindenesetre végigmondogatja a nap legújabb, legfontosabb, esetleg legmulatságosabb szavait.

A leárazásokat helyi keretekben kihasználtuk, vettem egy csizmát, a párom ki lett stafírungozva, valamint végre megkapta a régóta ígért új hajvágóját (Remingtont vettünk most, a Phillips helyett, merthogy az mosható) , amivel teljesen gyorsan rittyentettem neki viselhető frizurát.

 

Hasonlók