Pótlás

Úgy volt, hogy Babszemnek ha 2 éves lesz kell még egy emlékeztető oltást kapnia a Prevenar-hoz. Na de 2 éves kora óta többször volt beteg/náthás mint nem és olyankor inkább nem viszi őt az ember szurira. Na de ma reggel a tanácsadáson kezdtünk. Hogy megyünk receptért megböki a doktornéni hogy ne legyen beteg.  Hát még így is csak addig volt bátor, amíg oda nem értünk. Ott végig azt mondogatta, hogy "nem kell bemeni", de hát be kellett bizony. De a sírás nem akadályozta meg, hogy matricát kérjen. A vádőnőnknek el is kellett menni külön a matricáscsomagjáért, mert épp nem volt kéznél. Kapott egy kutyásat. 

Ha ebben a bölcsis tavaszban nem kapja el a bárányhimlőt akkor még egyszer vinni fogom, hogy ahhoz is megkapja a második oltást. Aztán már egy darabig nem. Hacsak ki nem találnak még valamit amire paraanya inkább befizet.

Mivel így a reggele kicsit felborult, a bölcsibe se ment be olyan nagy örömmel, mint az elmúlt napokban. Viszont hazamegyünk, vár rá a bili. Meg a bilikönyv,s mivel tegnap meg kapott kisnadrágokat, már lehet gyakorolni otthon is a pelenkátlanságot.

Hasonlók

1 Comment