Jelentés

A héten én voltam felelős a Könyves aloldalért (beosztottuk Natashával a köröket). Ahogy arra Anna is felhívta anno a figyelmet, ez eleinte elég sok időt elvesz az embertől. Hát nem gondoltam volna, de tényleg szerdáig éjfél körül feküdtem mire összeválogattam és előkészítettem a másnapi adagokat. Plusz még az admin felülettel is álmodtam. Aztán ez a rész valóban kicsit könnyebb lett: a rutin:)

Más részről meg mire újból itt filózgattunk H1N1 kapcsán, hogy mit tegyünk, oltsunk vagy se… addigra megbetegedett Babszem. Péntekre már be lett neki ígérve, hogy nem megy bölcsődébe, mert csütörtökön érkezik nagymama aki majd itt lesz vele a hét végén. Aztán tegnap délutánra felment a láza. Reggel is felment neki, elaludt nem sokkal reggeli után, sőt délelőtt még fürdőt is kapott. Most azonban már jobban van, az előbb úgy vette fel a telefont, hogy Hallo itt Mr. Carburetto beszél! (most Thomas helyett Roary a versenyautó a menő). Beszéltem a doktornővel aki azt mondta, várjuk ki a hétvégét, mennyire húzódik el a láz, mennyire lesz magas, még nem kell ügyeletre rohanni. Persze egy aggódó szülőnek más a magas láz mint az orvosnak…

Jómagam meg ügyeletben vagyok, szerencsére csak 3ig. De még itt is akadtak kínos helyzetek ami kommunikáció hiányból adódott (elfelejtettek szólni, hogy valami nem működik és már hét közepe óta nem működött…).

Hasonlók

1 Comment