Vasárnapi mission

Először csak az Oázisba akartunk visszamenni (tegnap levásároltuk a szokásos fenyőnket, vettünk növényeket), hogy földet szerezzünk az átültetéshez, aztán indulás előtt az ember megnézte, milyen idő várható. Jövő héten egy csomó hó. Ezért aztán úgy döntöttünk, beadjuk a derekunkat és veszünk szánkót, ha már a múltkor annyira élvezte Babszem a dolgot (a héten az udvari csúszkáláshoz nagymama zacskóból csinált neki szánkót).

Január végén azonban nem egyszerű szánkóhoz jutni. Először sportboltba mentünk, szóval irány a Decathlon. De ott egy fia szánkó nem volt. Akkor átmentünk a szomszédos Auchan-ba, hogy ott talán. Valóban akadt pár darab, műanyag és hagyományos fa is, bár nem túl bizalomgerjesztő kivitelben. Jó, akkor menjünk a Tescoba. Na ott aztán abszolút nem volt. Mert ha lett volna azt a sportosztályon árulják – tudtuk meg több eladótól is – de ott egy fia téli sporteszközt nem találtunk. Végül felhívtam az Obi ügyfélszolgálatát, ott mondták, hogy nekik még van. Szóval végül barkácsáruházban vettünk szánkót. De legalább a földet, meg a cserepet is elintéztük ott (utóbbiból hazafelé eltörtem a legnagyobbat, amit a fikusznak vettünk).

Remélem az Időkép nem fogja változtatni az előjegyzését, mert most már Babszem is szívesen megy holnaptól bölcsibe, amennyiben hazafelé szánkózhat. Este elő kell keresnem a termobetétet a gumicsizmámhoz.

Hasonlók

1 Comment