Heti program

Tegnap délután beírattam hát Babszemet a bölcsődébe. Ő volt az 54. a naplóban. Mondjuk az igazgatónővel eléggé úgy beszélgettünk, mintha fix lenne, hogy én már részt veszek az első szülőin. Ennek ellenére azért majd csak június 4-én fogok megnyugodni, ha kinn lesz a gyerek neve az óvoda bejáratánál.

Amúgy a héten szabadidős programokat csináltunk magunknak. Hétfő este ügyeltem, hogy letudjam a havi penzumomat, kedden megnéztük a Vasember 2-t. Szerintem okés volt, a párom meg úgy érezte, neki jobban tetszett, mint az első rész. Szerda este meg Puerto Rico-t játszottunk meg pizzáztunk Mirwenékkel. S először a közös játék történetében én nyertem, s a fiúk lettek az utolsók:) Persze mind a ketten nagyon fáradtak voltak, de legalábbis a párom erre fogta a saját szereplését. Igaz, ő be is lázasodott estére.

Babszem meg közben anyuéknál van, most már szoktunk egymásnak írogatni is, tudja hogy kell skype-on hangulatjeleket küldeni meg le tudja írni a nevét. Megtalálták a Búvár zsebkönyvekből a mozdonyost, úgyhogy tegnap este azt mutogatta nekünk, meg kapott újabb fa vonatokat is, mert elfelejtettem neki levinni Kanizsára a teljes készletét, ezért aztán pótolnia kellett. Volt játszóházban 2x is, meg a Balatonon, mozdonyokat is néztek és kimentek a hegyre. Na meg persze beállította a naptáron a 7-ét, hogy akkor megyünk érte.

Hasonlók

1 Comment