Napjaink

Gyermek a Balatonon jól elvan. Nagyon élvezi a nagy fürdéseket, dobálni kell a vízbe, az összes hajót ismeri már a kikötőben és előjött belőle a showman. Ugyanis az unokatestvérekkel műsorokat csinálnak. Meg a játszótéren is mikrofonnak használja a mászókötél végét. Készül a bölcsis évzáróra.

Mi meg itthon dolgozunk eléggé komolyan. Munkahelyen meg a saját projekten is – ez utóbbin főleg az ember, elvégre én csak projektvezetek, ő programoz. Illetve a hétvégén voltam kicsit frászba, mert nem tudták levonni a szállásfoglalásunkhoz az összeget a hitelkártyámról. Elfelejtettem megemelni a limitet. De szerencsére kiderült, hogy hétvégi levelek, amiket kaptam az irodától csak automatikusak, ők is csak hétfő-péntek dolgoznak. Ma reggel a bankban kezdtem, emeltük a keretet és délre már megjött az igazolás és a cím, ahova majd augusztusban megyünk. Úgyhogy egy gonddal kevesebb.

De már kétszer tornázni is voltam és moziba is megyek a héten, ugyanakkor pár napja már Babszemmel álmodok, szóval hiába nem kicsit lehet elengednie magát az embernek gyerektelenül, azért borzasztóan hiányzik az apróság.

Hasonlók

1 Comment