Kikapcsolódás

Mivel hétvégén erősen belehúztunk a munkába (én is ügyeltem 8 órát, ember meg programozott szombat vasárnap látástól mikulásig), a hét elején lazítottunk. Voltunk moziban kettesben a Toy Story 3t néztük meg, azt hiszem az egyik olyan trilógia, amelynél mindegyik rész csak jobb mint az előző, pedig már az első is zseniális volt. Azt meg még Angliában láttam, egy vasárnap vittem el rá a két nagyobb gyereket, míg a szüleik felújították és átrendezték a szobáikat. A párom nem ossza ezt a véleményt, szerinte nekem is csak azért tetszett, mert pityereghettem rajta.

Tegnap pedig csajnap volt, A-val mentünk az Ilyen a formámra, ami meglepően kellemes vígjáték néhány jó beszólással. Azon is vidultunk, hogy már kezdődött a film, amikor bejött négy srác a sötétben. Először arra tippeltünk, hogy biztos eltévedtek, vagy olcsó szerda miatt csupán erre a filmre kaptak jegyet, esetleg Jennifer Lopez hátsójára kíváncsiak (de azt meglepően keveset mutatják a filmben). De aztán megegyeztünk, hogy egy olyan filmre, ahol a nézőközönség 95%-a nő, csakis csajozás céljából jöhetnek. Valószínűleg ugyanaz az elv vezérli őket is, mint Jayt meg Néma Bobot, akik meg abortuszklinikán akarnak becsajozni (lásd: Dogma).

Ma délután meg elmentem az edzőterembe, kicsit kardióztam, aztán kihasználtam végre a bérlethez járó SPA belépőt, úgyhogy szaunáztam, gőzkabinoztam, úsztam, pezsgőfürdőztem. Ahogy azt kell.

Babszem meg közben víz alá megy és “Úgy jövök fel, hogy bugy bugy bugy“, visszaszámol, már csak 2t kell aludnia és megyünk.

Hasonlók