Hármas

A napokban tehát betöltötte Zsebi a harmadik hónapot. Azért napokban, mert ha 30 naposra vesszük a hónapot, akkor kedden, ha a születésnapjához, csütörtökhöz nézzük a heteket, akkor tegnap, dátum szerint meg ma. Mondjuk én az utóbbit tartom.

Tegnap voltunk státuszon, úgyhogy tudjuk a konkrét számokat: 4980 gramm és 60 centi. Az utóbbiban azért annyira nem bízom, sose pontos, de az biztos, hogy van már pár 62-es ruha amit simán hord. Viszont most már leállhat, mert 3 hónap alatt 3 kilót hízott, lassítani kéne a tempón. Amúgy minden működése megfelel korának. Össze is hasonlítottam Babszem miket tudott ebben az időben és szinte koppra ugyanez megy Zsebinek is. Mondjuk mivel már nincs meg a lejtős kanapénk, nem fordul a hasára, viszont oldalról hátra fordul és hátáról oldalra. A fejét pedig nagyon emelgeti és mintha korához képest jó messzire ellátna, elég szép távolságból tud követni engem.

A doktornéni szerint mintha ikrek lennének a fiúk, csak négy és fél év távolságban. Ha elnézem Zsebit nekem is úgy tűnik, milyen egyformák, de aztán előveszem Babszem korabeli képeit hasonlítási alapnak és kiderül, hogy tényleg nem, de azt azért le se tagadhatnák, hogy testvérek. Ugyanaz a nagy kékülő szem és szép vonalú száj, meg hatalmas fej homlok.

Mindenesetre a havi képek itt vannak.

Hasonlók