Lassan, biztosan

Nem kapkodja el magát ez a gyógyulás, de úgy tűnik, bárkinek említem, mindenki csak bólogat, hogy hát igen, ez előfordul. A doktornéni szerint, akivel kedd délután összefutottunk a lépcsőházba akár két hétig is eltarthat. A húgom azt mondta, náluk ősszel az Adri mindig köhög pár hetet. Tegnap Zalán apukája mesélte, hogy az ő fia is már harmadik hete van otthon nála lázzal indult a dolog.

Szóval a hét első fele még mindig orrfújás és alvás alatti köhögések jegyében telt el. Zsebi amúgy nagyon derék gyerek, egyre jobban bírja, hogy nem egyedül van itthon, sőt szerdára virradóra még az éjszakát is végigaludta nagy lelkesedésében. Pedig akkor jött volna a hidegfront, amire Babszem is mindig érzékeny volt. A védőnő megmondta, hogy nem a nagyobb gyereknek kell alkalmazkodnia, a kicsihez, hanem az ifjabbnak kell beilleszkedni a családba.

Holnaptól pedig már tényleg kizárólagosan mienk lesz a telek, immár miénk minden felelősség, termény és persze már vettem ki könyveket a könyvtárból, hogy majd a téli estéken megtervezzük, mit és hogyan termesszünk jövőre.

Hasonlók