Verdák

Azt hiszem nem csak én nem akartam két ünnep között státuszra vinni a gyerekemet. Rengetegen voltak, pedig direkt a rendelési idő utolsó harmadára mentünk, hogy ne kelljen sokat várni. De közben helyettesítés is volt, meg a bénábbik védőnő, akit láthatólag mindig inkább kiküldtek a rendelőből, mert csak láb alatt van és nem igazán mozdítja elő az ügymenetet. Azért nem panaszkodok, mert egy óra alatt azért végeztünk és ebben benne volta az oda-vissza út is. Azért ahhoz képest, hogy fél éves státuszon voltunk, nem sok kérdés hangzott el, azt mondták, majd a védőnőnk ha meglátogat kikérdez. De a fő kérdést, amire tegnap az apja szerint is edzett Zsebi, azt feltették: fordul-e a gyerek. S mondhattam, igen, hasról hátra és már kétharmadáig a másik is megy 🙂
Amúgy most csak 1 centit nőtt és 50 grammot fogyott, de ez betudjuk az egy hetes antibiotikum kúrának.

Babszem tegnap azt mondta, hogy A Levente nem ismeri annyira az amerikai mozdonyokat, de én bölcsességemmel segítek neki megismerni őket.
Amúgy meg jelenleg az apjával felváltva játszanak a telefonomon autóversenyest. Arra hajtanak (pontosabban a gyerek hajtja az apát), hogy meg tudják venni a zöld versenyautót. Ma reggel Babszem arról értekezett, hogy azt álmodta, meg tudta venni és ment vele három kört.
Ez persze valószínűleg nem igazi álom volt, bár mostanában elég reálisakat szokott álmodni. Alig két hete például azt, hogy az egyik óvónénije le akarta vágni az orrát. Utána napokig azzal kellett nyugtatni, hogy megvédjük a nóziját.

Hasonlók

Most