Visszazökkenés

Kedden nagyi visszahozta hát Babszemet vidékről. Zsebi először nem tudta hova tenni a helyzetet, csak nézett a nagy szemeivel, aztán a nap hátralévő részében nem nagyon lehetett levakarni arcáról a mosolyt. Meg nem is nagyon akarta lehunyni a szemét, nehogy lemaradjon valamiről.

Szerdán és csütörtökön Babszem oviba ment, s bár holnap lesz a farsang, oda nem fog menni. Nálunk fordítva működik a dolog, míg a legtöbb szülő inkább beviszi a bulira a beteg gyerekét is, addig a mienk makk egészségesen se akar menni. Bár azt már kijelentette, hogy jövőre vonat lesz – legalább lesz egy évünk felkészülni rá -, de idén nagyon nem ment ez a dolog és nem is akartuk erőltetni. Még az óvónéni is emlékezett rá, mennyire félt a beöltözött csoporttársaktól és felnőttektől, s kellett neki egy fél nap, mire felmelegedett.

Úgyhogy holnap nem lesz maszkabál, viszont Cica elviszi a Csodák Palotájába, mert még Karácsonykor ezt hozta neki a Jézuska. Babszemet egyelőre az egészből az foglalkoztatja persze, hogy combinozni fognak.

Hasonlók