Tíz, tiszta víz

Ma reggel elmentünk Zsebivel tanácsadásra. Azt hittem majd épp beesünk negyed órával a rendelési idő vége előtt, legalább nem kell sokat várni de még beleférünk a 8-10 -ig intervallumba. Erre kiderült, hogy mivel szabadságolások vannak, a doktornőnk viszi négy órában párhuzamosan mindig az egészséges és beteg rendelést is. Úgyhogy igazából még jól is jártunk mert úgy 50 percet kellett várni, míg a Gergő anyukáék* másfél órát vártak egy torokkenetre.

Igazából a második körre mentünk a Meningococcus elleni védőoltásra, s most, hogy van ez a járvány veszély, felírattam Babszemnek is, neki már csak egyet kell beadatni, igaz, drágább lesz, mert kisebb rajta a támogatás.

Szóval a túl sok munka miatt elég kutyafuttában történt minden, röpke vizsgálat volt, receptek felírása és én azért méréseket kértem, úgyhogy Zsebiről tudható, hogy 8140 gramm és 74,5 cm. Mondjuk még 68-as ruhák rámennek és 74-es kicsit nagy, de úgy látom, a nyarat a 74-es mérettel fogjuk kihúzni.

Mozgásáról annyit, hogy most már z ülésből igyekszik feltérdelni, aztán hasalás lesz belőle. De azért ha akar, tud közlekedni a fenekén, meg kezével tologatva magát. Sokat dumál, keveset alszik napközben, s amivel nem tudok betelni, az hogy szilárdakat eszik! Babszem után nekem ez csodának számít, hogy a kölesgolyókat nagyon szépen eltünteti, kekszeket is és zsemlét, fornettit is majszolgatni tud.

 

*Gergő anyukának nem tudom a nevét, de a nagyobbik fia nagycsoportos az oviban, a kisebb pedig egy hónappal fiatalabb Zsebinél. De Gergő igazi vasgyúró, s bár fogakban vezetünk, ő mozgásban jár előttünk. Anyuka nevét persze nem tudom, csak a gyerekekét:)

Hasonlók