Szórakozás

Nyár óta szerencsére Babszem látóköre, ami a filmeket illeti, tágult. Szó se róla, még mindig úgy megy a dolog, ha lát valamit akkor azt 10x megnézi egymás után, de végre nem csak Thomasokat akar ugye nézni. Már írtam arról, hogy hosszas győzködés után megnézte végre a Wall-E-t s mennyire megkedvelte (amúgy Zsebi is, bár őt a robotos akciósabb részek érdeklik, az elejét neki át kell ugrani). Előtte már kezdtek neki bejönni a Pixar filmek, hisz az ősszel a Hihetetlen család meg a Verdák 1-2 volt a sztár. Kanizsán megint befigyelt két Barbie film is a lányok jóvoltából, ebből a Hercegnő és a Rocksztár volt a kedvenc, de most csak 2x nézte meg. Viszont megismerkedett a Madagaszkárral is (eddig a pingvinek sorozatára ha el is kaptuk a tévében nem figyelt, nem érdekelte),  persze rögtön a 3. résszel. De azt már itthon is megnézte és kíváncsi a többi részre is. Mondjuk akkor már visszafelé akar menni, legközelebb a Madagaszkár 2-t szeretné megnézni.

A hétvége egyik programja pedig az Így neveld a sárkányodat megtekintése volt, ami szintén nagy sikert aratott, azóta az megy és persze már kívülről fújja a szövegeket. Zsebi pedig mondogathatja közben, hogy “háká” ami nála a sárkányt jelenti.

Amúgy ma készítettek az oviban álarcot maguknak és Babszem viselte is rendesen, sőt ismét határozottan kijelentette, hogy Mr. Irdatlan szeretne lenni a farsangkor az oviban. Elvégre az álarc megvan, most már csak annyi dolga van anyának, hogy megszerezze a ruhát hozzá (fekete kesztyűvel és cipővel és ne a régi, a kék legyen, hanem a piros).

Hasonlók