Kázmér

Hehhe találtam egy blogot, ami teli van Kázmérral, az abszolut toppal. Nézni is fogom, mert még nem fordították le és ez a Gluid gyerek ügyködik. Szép munka. Bár kicsit elcseszte, a legfrissebb adalékot merhogy 1gyel kevesebb w-t írt a tar elé a linkbe így aztán az utolsó rész helyin csak egy nagy piros x van.
Mi már természetesen elhatároztuk, olyan fiunk lesz, mint Kázmér,(vagy Calvin mindenesetre mi maradunk a magyar névnél egész jól sikerült fordítás) ha 1x unokával ajándékozzuk meg anyósjelöltet, aki a 7végén alig félóránként utalgatott arra, hogy már úúúúúúgy de úúúúúúúúgy tudna örülgetni a kis lábak csattogásának meg a hangoknak és az se lenne nagy baj, ha agyonöntözné a muskátliját (ahogy azt a keresztfia 2 éves Bencéje tette nagy buzgón, 3 liter/cserép átlaggal). Nekem szerencsém van, anyuéknak már megvan az első unoka, a húgom 9 hónapos Dórija, akit halálrakényeztetnek, szóval ők nem noszogatnak már emiatt. Persze azt is kikötöttem, hogy mi csak várjuk szépen meg amíg a sógornőjelölték megszülik az 1ső unokát, mert látva a nagy felhajtást, a hugoméknál a kiscsaj körül, szeretném ha valahogy kevésbé lenne nagy szám ha meglesz Kázmér. Ráadásul ugye anyóssal mégse lehet ugyanúgy viselkedni, mint saját szülővel, amikor körbeajnározza a gyermekemet és hiába ígéri hogy nem, akkor is ő jobban tud mindent, beleszól stb.
Mindenesetre Kázmér azért lesz Kázmér, mert az kéne, hogy olyan rossz meg életrevaló legyen mint a névadója. Persze a hugom szerint a Kázmér meglehetosen szörnyű név, de mi már megszoktuk. Sőt apósjelölt tavaly lenyúlt egy Metrót, hazavitte, karácsonyi ajándéknak felnagyította és fába égetett képet csinált a kisfickóról. A legklasszabb meglepetés lett, tényleg, mert nem számítottunk rá és mert annyira eltalált volt és még teljesen jól is sikrerült. Kint lóg a nagyszoba falán.

Egyébként mérges vagyok a Ucomics-ra ahol is emilbe feliratkoztam Calvin and Hobbesra, de mostanában 91es képregényeket küldenek.
De most megnéztem, nem csoda, mert 1995 december 31e óta nincs többé…:(

Hasonlók