Borne

Tegnap elmentünk moziba és megnéztük a Bourne rejtélyt. A film sztárja persze nem Matt Damon volt, hanem a MINI. Ráadásul a régi, szóval ha a régi félig lerobbant kis autócska ilyenekre képes (téli út Svájcból Párizsig meg se kottyan, nem is beszélve egy haláli autósüldözésről) mit tudhat az új. Szóval továbbra is a Number 1 autó.
Egyébként a film meglepően jó volt. Igaz a párom, akinek nemrég nyomtam a kezébe a regényt, hogy olvassa el, mert jó vastag és elég izgalmas ahhoz, hogy metrózás közben lekösse, felhánytorgatta, hogy a regényben több csavar volt. De hát amikor az eredeti íródott, meg a tévéfilm volt akkor még javában a világ legizgalmasabb alakja Carlos volt, a Sakál, de ez mára már nem igazán aktuális, ezért másra gyúrtak rá. Különben Matt Damon azért jobb volt mint a Chamberlain, bár karatézni nem tanulhatott meg nagyon, de marha ügyes vágásokkal bizonyították és szinte hihetővé tették, hogy igen ő aztán egy hiper szuper pasek (két hét alatt felépült 2 hátlövésből, szóval nem sámli a srác).
Jah és összehasonlítva a TriplaXszel, na ennek a filmnek legalább volt sztorija. Semmi nagy bumm, hihetetlen akciók (rohadtul untam a lavinás jelenetet). Azt hiszem, ennyi volt az akciófilmekböl már megint egy időre. Sajnos mivel én elsősorban a mainstream filmeket nézegetem, nem soxor akad az ember olyan gyöngyszemre mint a Tennenbaum.

Hasonlók