Szavazunk

Kedves olvasók, szívességet kérnék tőletek. Szinte teljesen kész van az új blogmotor, mellé nem ártana szép új dizájn, ráadásul ez a mostani már régóta van meg, gondolom nem csak én unom. A probléma még az is, hogy a párom csinált több jó tervet is és nem tudok választani. Na meg úgyis Ti fogjátok nézegetni a legtöbbet (persze csak utánam, mert én vagyok a saját leglelkesebb olvasóm). Na szóval van itt 5 kis képecske, rákattintva lehet megtekinteni nagyobb méretben is a terveket. Szerintetek melyiket válasszam? (spot the blogger!)
1. versenyző:

2. versenyző:

3. versenyző:

4. versenyző:

5. versenyző:

A vesztes designt felajánlom a köznek 🙂

Hasonlók

13 Comments

 1. én is szeretem a mostanit, de ha váltás, akkor a kettesszámú, a narancssárgás az dobogó első helyezettje, az egyes számú pedig a második.

 2. neken a mostani tetszik. nem is kicsit.
  ha mindenképp váltani szeretnél, én a zöldre szavazok. de inkább maradj.
  🙂
  üdv.

 3. evet: 3 és négyes három oszlopos terv, a 3-asnál a toll a háttérben van, a négyesnél a tómia fölött, az ötös terv pedig a négyes kétoszlopos változata (szellős, kellemes olvasni).
  Nagyban a különbségek erősen kijönnek, azonnal lehet érezni az egyik elem hiányát, mozgásást, és az érzet is más.

 4. Bár én csak véletlenül keveredtem mostide és a mostani designe is nagyon teccik, de az újak közül a zöld leveles jön be leginkább.

 5. haaaat…. oszinten? nekem az utolso 3 bejonne, de az arc nelkul. eperrel esetleg 😉 de az nem megy a toll arany szinehez. Ja amugy az utolso 3bol az 5-os.

 6. szia! 🙂 a leveles! 🙂
  csak igy tovabb!! Mar ami a babszemes allapotodat illeti! 🙂
  Mi is igy hivtuk Őt…. pontosabban igy is! 🙂