Csekk

A postával szemben mégse lehet nyerni. Először is ez a nagy posta nincs nyitva szombaton. Ami meglepett, mert mégiscsak Kőbánya központjában van, vagy mi. Teljesen meg voltam győződve arról, hogy egy ekkora posta bizony szombaton is kiszolgálja a polgárokat. De hiába találtuk ki, hogy a szombat délelőtti sétát arra vesszük s amíg én feladom a csekkeket (már kezdtem nagyon rosszul érezni magam a 2 napos késé miatt), az ember fel-alá grasszál a gyerekkel. Na de odaértünk és míg a láncdohányos 10 dédunokás ujságos néni nyitva volt, addig a nagy fehér épület bizony zárva.
Úgyhogy ma délután újból próbálkoztunk Babszemmel. De nehéz nyerni a postával szemben. Ismét csak hosszú sorok, s hiába álltam be a legrövidebbe természetesen az haladt a leglassabban. Viszont most legalább a gyerek jól érezte magát és el is aludt, szóval sikerült végigállni a sort és megnyugodhattam, csekkek postázva.

Hasonlók

1 Comment

  1. Mostanában az már nem divat, hogy ha egy ember egy babakocsival áll be egy sorba, akkor előreengedik? Nekem még ezt tanították.