Fél éve

Megértük, ma lett fél éves Babszem. Már eddig is csupa izgalom volt az élet, ezután is az lesz, ahogy elnézem. Rövid LoboTenben akkor össze is foglalnám a jelenlegi állást.
1. Pontos adataink nincsenek, (jövő héten megyünk tanácsadásra, ott majd alaposan lemázsálnak) de kb. 7600gramm a gyerek, hosszra pedig elhagyta a 68cm-t, tegnap 74-es pólót-rövidnacit vettem neki és pont jó. 1131 kép visyont pontos szám.
2. Van két foga. A minap jött rá, hogy üveghez nagyon jól kocog.
3. Még mindig roppant mozgékony, a forgás hátról-hasra hasról-hátra nem okoz gondot, mint ahogy a feje felemelése se és nagyon ügyesen nyúl úgy tárgyak után, hogy hason csak az egyik kezével támaszkodik.
4. Mióta liternyi nyála van, imád buborékokat fújni és pörögtetni a száját.
5. Aludni talán kevesebbet alszik, mint az a korosztályától elvárható lenne. Ha szerencsém van, napközben két részletben 2,5-3 órát, ha nincs, jó ha 1-et és éjszaka is inkább 10-et alszik, mint többet.
6. Az igény szerinti szoptatásnak hála még mindig rengeteget eszik. Ez jól meg is látszik rajta, nem csoda, ha anyu Dödinek nevezte el.
7. Szerintem mondja, hogy „apa”, vagy legalábbis valami hasonló hangösszeállítást és hangsúlyt, amikor az apja a közelben van, de inkább sikongatni szeret és különböző magasságban kiadni a hangokat.
8. Még mindig nagyon érzékeny, nemcsak frontra, de az emberek kisugárzására is.
9. Le se tagadhatná, hogy a mi fiunk. Nem rajong a tömegért és nehezen viseli, ha kizökkentik a rutinból meg abból, amit már előre vár, eltervez. (Ékes bizonyítéka, hogy tegnap például szabályosan kirúgta a vendégeinket, amikor eljött a fürdés ideje, ugyanis erős hisztibe kezdett, mire nagybátyámék gyorsan hazamentek)
10. A kacagása ragályos.

Hasonlók

3 Comments

  1. mindig azt mondom, ennél helyesebb, vagányabb már nem lehet.. de mindig rátesz egy lapáttal! még sok ilyet!