Első nap

Azt hittem, hogy tök jól felkészültem reggelre. Még tegnap kinéztem a ruhát, amit felveszek, bepakoltam a táskámat, még a cipőmet is megtisztítottam. Reggel korábban is indultunk, mint szoktunk (a csoportból mi lakunk legközelebb a bölcsihez, 4 percnyire, mégis mi szoktunk legkésőbb odaérni, ráadásul babakocsival megyünk, hogy gyorsabbak legyünk, pedig simán lehetne gyalog is…). Az együtt töltött hétvége után Babszemnek persze kicsit nehezebben ment az elválás, de azért a gondozónőjébe is szívesen panaszkodott.
Tudtam, hogy még bérletet is kell vennem, pénzt eltettem. De amikor elindultunk a bölcsitől a jegypénztár felé, jutott eszembe, hogy a bérletigazolványomat meg otthon hagytam. Úgyhogy mégse mentünk együtt a párommal, pedig a villamoson az Őrsig utazhatunk együtt ezentúl. Bérletvétel után még haza kellett hát szaladnom tehát. De még így is 5 perccel 9 előtt benn voltam.
A helyem megvan, de gépem még nincs, mert bár napok óta kérik az ITseket, hogy akinek a helyére megyek, annak a gépét vigyék át az új asztalához, nekem meg hozzák át azt, ami ott van, ez még nem történt meg. Szerencsére ma még szabin volt, akinek a helyére megyek ezért nem volt nagy gond a gép miatt. De azért én is felhívtam a Segítek Asztalt és azt mondták, jó, de még írjam meg levélben is a gondomat bajomat. Ez lehetett úgy a 4. ilyen kör, mondta Mentorom. Úgyhogy úgy döntöttem, ha holnap reggelig sincs elintézve a dolog, kezembe veszem az egészet és nem érdekel a leltár, ami miatt igazából a szakembereket akartuk megvárni, kicseréljük és átdugdossuk a gépeket. Ha nekem nem megy, még mindig ott van V., a cseh típusú kollega, aki minden ilyenben profi.
Amúgy meg bezsebeltem egy csomó bókot, hogy jól nézek ki, jó a frizurám stb. S azt hiszem, A. is büszke lehet rám, mert ebédet természetesen a Duranban vettem, ahol ugyan felmentek az árak és össze a kenyerek, de a pepperonis meg a juhsajtkrémes szendvicsük még mindig verhetetlen.

Hasonlók

1 Comment

  1. Jólvan, jár a buksisimi! Ezt vártam 🙂 És most, hogy csak egy Duna választ el, akár át is mehetek majd egyszer 🙂 Van babszem számára egy tornazsákom. Khm.. Thomasos 🙂