Gyereknap 2

Az időjárás nem kedvezett a gyermeknapok kültéri programjainak. Mondjuk mi eleve azt beszéltük, hogy majd inkább délután megyünk a Millenárisra, mert Halász Judit koncert lesz. Délelőtt takarítottunk, majd a fiúk elmentek sétálni (Babszem ma is a bölcsibe akart menni gyereknapra:), motorozni, kidobni a szelektív hulladékokat, amíg én befejeztem az ebédet. Az eső persze hamar hazakergette őket. Babszem persze fél négy után ébredt és még úgy is, hogy egész jól jött minden csatlakozás a BKVnmire átértünk Budára, vége volt a koncertnek és már lufit se tudtunk szerezni.

Azért a gyerek szaladgált egy kört, meg kipróbálta az újonnan megnyitott játszóteret, amitől meg kell mondani, nem voltam elájulva. Igaz, éppen rengetegen voltak, de milyen játszótér az, ahol van ugyan vár, hajó, meg mókuskerék de egy árva csúszda sincs? Meg ahhoz képest, hogy most adták át ezt a magyaros játszóteret (mert hazai motívumok vannak benne, bár erősen feltupírozva és kiszínezve élénkre), az egyik kecskéről már letört valami…

Végül a McDonaldsban kötöttünk ki, ahol Babszem megette egy sajtburger 3/4-ét, hatalmas csodálkozásunkra. Aztán meg persze alig akarta otthagyni a Mammut II. alján működő szökőkutat.

Hasonlók