Igazoltan

Augusztus 19. dátummal kaptam az igazolást a doktornőtől, hogy 24-től, hétfőtől egészséges gyereket vihetek a bölcsibe. Babszemet egész nyáron messzire kerülte mindenféle betegség, nem számítva a túlvakart csípéseket.

Erre szombat hajnalra belázasodott és tegnap még 38,9 is volt a hőmérséklete, végigzokogott egy hűtőfürdőt is. Éjszaka többet költözködtünk mint bármely vándormadár (hol a helyén akart aludni velem, hol egyedül, hol közöttünk az apjával, sőt még WCre is kivitette magát pisilni, s míg szombatra virradóra kétszer is sikerült biliznie, ma hajnalban már nem volt semmi, csak kirándulás a mellékhelységbe). Úgyhogy ma nem mentünk párom keresztanyjának 60, születésnapjára és holnap bölcsibe se viszem a csemetét.

Egyébként tuti a szomszéd gyerekektől kapta el a vírust, ugyanis a kisfiú ott beteg volt korábban és tegnap a kislány anyukája is mondta, hogy Pannikájának kapar a torka. Szóval örülgettem itt, hogy a nagyiéknál is van találka kortársakkal, csak nem vettem figyelembe, hogy Babszem esetleg még nem immunis az alföldi vírusokra.

Hasonlók