Ismét gyerekkel

Kicsit persze kihasználtuk, hogy Babszem nem volt itthon. Nem rohantam haza a munkaidő lejárta után 1 perccel, benn maradtam megbeszélésekre, ha kellett, rendrakásban és mosogatásban se jeleskedtünk és DVDket is kölcsönöztem a könyvtárból, bár szépen melléfogtam, becsületesen végignéztem őket  legalább én. Mondjuk a legjobb film a héten az Egek ura volt, amit csütörtök este néztünk meg az emberrel az Arénában. Előtte kínait ettem és másnap olyan hasmenésem volt, mint már régen. Szombat délelőtt elmentünk szaunázni, aztán meg dolgozni voltam. Vasárnap reggel meg kitakarítottunk, aztán még az IKEA-ba is elugrottunk (saját rekord, vasárnap kb. 30 perc alatt megvolt a parkolás-vásárlás), vettünk anyagot a jelmezhez. Még mindig szellemben utazunk, méghozzá kékben, az ember szerint ugyanis nem érdemes abban bízni, hogy miután hetekig kék törülközőben rohangászott itthon mint szellem meg tudom győzni arról, hogy a  szellemek tradícionálisan fehér lepedőt hordanak.

Aztán kimentünk a csemetéért, mert anyuék busszal hozták fel Kanizsáról. Nagy élmény volt Babszemnek, megtanulta az összes feliratot, szépen sorolgatja, hogy “Dohányozni tilos! Leszállási szándékát kérjük idejében jelezze! Ügyeljen a tisztaságra!” stb.

Itthon meg nagyon örült a családnak, annyira fel volt dobva, hogy délután képtelen volt elaludni. Este ezért aztán magához képest is korán beájult, s ma csak fél 9 körül kelt. Még itthon maradtam vele, majd holnap megy a jelmezbálba.

Hasonlók