Kicsit megcsúsztunk

Az úgy volt, hogy hétfő délután megérkezett nagyi Babszemért az óvodába. Terveink szerint kedd délután vittem volna ki őket a buszhoz, hogy elutazzanak a Jobbik Fővárosába. Hétfőn ledolgoztam a kedden csúsztatott órámat, elmentem a receptekért amit felírattam kötőhártya gyulladásra, ki is váltottam és még a kocsival is időben ki tudtam állni, mert teszvesz néni akkor érzi magát biztonságban, hogy nem marad le a buszról, a már 30 perccel indulás előtt fenn ül. Babszem akkor ébredt fel, amikor hazaértem és gyanús volt. Bizony 37,9 volt a hője, a szeme meg egyre jobban ragadt, úgyhogy utazás el lett napolva.
Tegnap estére kicsit bedagadtak a nyirokcsomói is, úgyhogy ma még elviszem a doktornénihez is Babszemet, s nagyon úgy tűnik, hogy egyelőre nem utazik sehova, mert ha jobban lett volna, pénteken újból kísérletet tettünk volna arra, hogy felpakoljuk a Tiszavasváriba tartó buszra. Úgyhogy egyelőre az erre a hétre tervezett karácsonyi bevásárlás, mozi jövő hétre tolódik. Vagy akkorra se. Babszem egészségétől függ.

Másik fronton meg ma voltam vérvételen meg vittem vizeletet és bejelentkeztem genetikára is. Ott azt mondták, nincs időpont, menjek oda, mindenki sorra fog kerülni, de azért vigyek magammal valami vastag, szórakoztató könyvet*, gyereket meg férjet pedig hagyjam otthon. Mivel betöltött 11. vagy 12. hét kell ezt majd januárban fogom megtenni. A laboreredmények 1-1,5 hét múlva lesznek készen, úgyhogy még az se biztos, hogy idén eljutok a védőnőhöz, aki amúgy ugyanaz, mint akivel a Babszem terhességet végigcsináltam, s ugyanúgy csütörtök reggel van a fogadóórája mint 4 éve.

*Nem mintha erre külön figyelmeztetni kéne.

Hasonlók