Kilábaltunk

Végül az volt, hogy én kedden még munkából hazajöttem és próbáltam kipihenni magam, meg szerdán se mentem el dolgozni. Szerda estére még Zsebi is belázasodott, csütörtökön is volt 38 felett a hőmérséklete és a torkát fájlalta nagyon. De úgy, hogy sírt, meg persze enni és inni se akart, de végül a Nurofen fájdalom-csillapított. Engem kiírt a dokim, a gyerekek doktornője antibiotikumot nem írt fel, csak vírusosnak ítélte Zsebi torkát, s végül pénteken már csak estére ment neki kicsit 37 fölé a hője.

Közben az ember megkezdte a kerti munkákat, csütörtök-péntek-szombaton kijárt Szadára, kétszer még teszvesz néni is ment vele, sőt szombaton Babszem is. Igaz, aznap már nem voltak sokáig, mert jött az eső meg a szél. Vasárnap pedig mi látogattuk meg az unokatestvéreket Délegyházán.

Zsebi még hétfőn nem ment bölcsibe én viszont visszatértem dolgozni, bár a köhögésem még mindig megvan, de semmi szövődményt nem találtak, meg amúgy is sokáig szokott nálam tartani, úgyhogy ezt már kiböjtölöm. Úgyhogy idén ha későn is jött a betegség, azért jól levert minket, hiszen hetekig valaki biztos valamitől rosszul volt. Közben meg indul az allergia szezon, abban az ember érdekelt, úgyhogy most éppen ott tart, hogy a torokfájás-nátha kezd átmenni allergiás orrfolyásba.

 

Hasonlók