AngolOK

Üdvözöljük Angliában. Természetesen szerencsésen megerkeztem. Hugomek vittek ki a reptérre, egy kicsit kellett Dórival mozgólépcsőzni, de bőven időben voltunk. A járat is elindult ahogy kellett, nem voltunk sokan, kábe a gép fele ha teli volt, így aztán nem ült mellettem senki. Nem kértem piát, mert pont elfogyott a tonik a ginhez. A párhuzamosan ülő manusz kólával volt kénytelen inni az övét. Időben le is szálltunk, csupán az Immigration officerek dolgoztak marha lassan. Szerencsére jó sort választottam, a másikból amerikaiak panaszkodtak, hogy már egy órája állnak és várják hogy sorra kerüljenek. Na nem mintha náluk jobban mennének a dolgok ha valaki be akarja tenni a lábát az országukba. Csak persze ezt ők nem érzékelik :D.
Jayne es Natalia vártak rám a reptéren. A gyerekek nővésén le lehet mérni az idő múlását. Amit persze elfelejtettem az az, hogy Roger szülinapi bulijának témája a M.A.S.H. 4077 lesz, úgyhogy ma el kellett menni és keríteni magamnak valami military kinezetű dolgot. Egy zöldes pólóval és egy klassz gatyával lettem gazdagabb e célból.
Ja és nincsenek ékezetek, mert még az alt se működik ezen az Applen. Viszont tuti új gép, a gyerekek most kapták a tavasszal. Jah és az idő semmiben sem különbözik attól amit otthon hagytam. Hét ágra süt a nap, 25 fok körül van a hőmeéséklet, hiába hoztam magammal tehát hosszú ujjú cuccokat. Szerintem maradnak a táskámban.

Hasonlók