5ik nap, Május 8 (Párizs)

Végre aránylag jól aludtam. Ez valószínűleg köszönhető volt az előző esti vacsorának, amit az egyik szponzor fizetett, meg hogy utána még beugrottam a hotelhez közeli számítógépterembe, mert kaptunk ingyen logint, ezért aztán neteztem egy adagot az iMac laborban. A vacsin volt ülésrend, meg menü kitéve az asztalra, persze franciárul, úgyhogy megint csak zsákbamacska volt amit adtak, meg finom vörösbor.
Reggel az SMSek ébresztettek, a család sorban gratulált a szülinapomra. Ekkor már tudtam, hogy a nap élménye az lesz, hogy este az Eiffel torony első emeletén fogunk vacsorázni, az Attitude 95ben, éljenek a szponzorok. Nem tudom egyébként, hogy az ünnep miatt-e, de reggelire nem volt felvágott, meg sajt. Fujj, fujj!
Egész nap ment a program, és esett az eső. Legalább nem fájt emiatt a szívünk.
Estelefé időben indultunk a toronyhoz, hogy még legyen idő körbenézni, fényképezgetni. Már világított, de a csillogást még nem kapcsolták fel. Lefényképeztem egy amerikai családot akik nagyon boldogok voltak, hogy mind a négyen, meg az torony együtt szerepelhettek egy képen végre.
Az Eiffelen azonban még ekkor is dolgoztak. A vacsora fenséges volt, pezsgő, lazac (felismertem már a nevét a francia menüről), vörösbor, jó asztaltársaság, kilátás a Trocadero-ra. Hazafelé persze tökig eláztam, de nagyon gyorsan mentem, szerintem csúcsidőt, úgyhogy legalább elégettem a magamhoz vett kalóriákat. Aztán beálltam a forró zuhany alá.
Azért nem olyan rossz, hogy Párizsban az Eiffel tornyon ünnepeli az ember a szülinapját, csak a szívemhez közelebb állók hiányoztak. De nagyon.

Hasonlók

1 Comment

  1. a szerelos kep kulonosen jo. meg a korabbi kacsas persze! meg a kesobbi szemed! ezek tetszettek legjobban, de a tobbi is jo. es foleg nagyon parizsi. 🙂