Hát így állunk

Igazából megdícsértem magunkat, hiszen 23. dél van és az előkészületek komolyabb logisztikát és szervezést igénylő részével kész vagyunk. Csupán még holnap reggel kell elugrani a pékségbe kenyérért. Persze mi azért szokás szerint visszafogottan nyomjuk, nincs 30 féle sütemény és még a takarítás meg az ajándékcsomagolás várat magára, de reménykedünk abban, hogy Babszemnek is lesz valami emlékezetese az elkövetkező napokban.
Tegnap délelőtt elmentünk Tescoba, listával felszerelkezve és majdnem mindent megvettünk. Kitaláltuk előtte a menüt, hogy 24-én amikor hármasban leszünk lazacozunk, másnap jönnek anyósjelölték és Cicáék, akkor lesz pulyka és afrikai harcsa, meg borleves.  26-án meg Délegyházára megyünk oda a tésztasalátámat viszem csak, köretnek. Babszem bármennyire is jól bírta csütörtökön az Aréna plázát, az ottani tecso már nem kötötte le annyira szombaton. Viszont miután ott befejeztük a vásárlást és elmentünk enni, meg kicsit még nézelődni, máris jobb kedve volt. Aztán hazafelé beszereztük a fenyőt, persze az Oázisban, ahol majd jól veszünk valami növényt az árából januárban.
Este végignézegettünk pár receptújságot, mert emlékeztem, hogy valamikor 4 éve egy Príma Konyhából szedett borlevest csináltam, na meg még sose csináltunk lazacot, ahhoz is ötleteket kerestünk.
Ma reggel még zöldségesnél voltunk, aztán a párom elment első/utolsó karácsonyi ajándékszerző körútjára (megállapodtunk, hogy ő is fejlődik, mert nem 24-én intézi), s most fő a leves, sül a hús, a fiúk alszanak én meg összedobok egy karácsonyi e-cardot.

Hasonlók