Összefutottunk

Ma reggel összefutottam egy gimis osztálytársammal, akit anno nemes egyszerűséggel Dinnyének hívtunk. Az egyik minisztériumban dolgozik, elvégezte a jogot is és teljesen úgy néz ki, mint ahogy egy az ő beosztásában dolgozó emberkének kell. Középmagas, mokány, kicsi pocak, széles váll, fekete szövetkabát, nyakkendő, jóravaló bólogatás és a trademark nagy feje, amiről a becenevét kapta. Bár most már a többi testrésze is hozzánőtt.

Azon gondolkodtam, vajon egymás mellé állva megmondanák-e, hogy kortársak vagyunk. Meg arról, hogy röviden elbeszélgettünk kivel mi van és vajon lesz-e érettségi találkozónk (ami jövőre esedékes) eszembe jutott, milyen rég nem találkoztam B. barátnőmmel, aki másfél hónaposan látta utoljára Babszemet, azóta pár SMSt írogattam neki, de semmi nem jött össze. Hogy a gimis osztálytársaimat maximum a wiwen nézegethetem, nem tartjuk a kapcsolatot, ha összefutunk az utcán (most már nemcsak Pesten, de Kanizsán is ritkán fordul ez elő), gyorsan megbeszéljük mi van aztán megyünk tovább. Pedig az érettségi találkozók mindig olyan jól sikerülnek. 

Hasonlók

3 Comments

  1. Tömzsi, erős testalkat, kicsit kövérkés felé hajlik de inkább tömör, mint hája.

    Öööö… az meg csak úgy jött, hogy idegen svájcban… legal alien… Englishman in New York… valami ilyen volt a gondolatmenet:)