A new fan

Pénteken ügyeletes voltam, azaz 10ig dolgoztam, utána indultam csak haza. Az esti program tehát az emberé volt. Aki mindent teljesen jól csinált, nem volt semmi problémája Babszemmel, leszámítva pár nézeteltérést, hogy mégis merre menjen a motorozás. Mondjuk azt mondta, hogy a gyereknek valószínűleg már elege volt a nagymamából, ráadásul a héten keveset lehetett az apjával, így a péntek esti édes kettes nagyon feldobta. Simán megvacsorázott, fürdött, 2 Thomas után kérte a Huba mesét és hamar elaludt. Ráadásul végigaludta az éjszakát is.

Na persze van egy kis plussz is: Tájpájterek. Ugyanis megnézték többször is az X-wing vs. The Tie Fighter introját, úgyhogy már Babszem tudja hogy vannak csillagrombolók, iszkbingek és tájpájterek. Be kell szerezni egy szinkronos Csillagok Háborúját, mert csak a feliratos változat van meg, hamarosan nézhetjük azt is. 

Hasonlók

3 Comments

  1. Wao, hasitotok.. én most fogom bevezetni a SW-t és indiana jonest is… halkan félve…

  2. Aha, a szülői ízlésterror beindul. Persze, biztosan nagyon tetszik a gyereknek a sok űrizé meg jedi. Legalább, lesz mi ellen fellázadnia, ha megjön a saját esze és ízlése.

  3. Wágnerúré az 1300. komment. Gratulálunk: jutalma egy farmer. Átvehető nálunk 🙂