Fotózás

Tavaly kicsit csalódott voltam, amikor az egyik szülőin kiderült, hogy Babszem kimaradt a bölcsis fotózásból. De akkor ott volt egy anyuka, akinek már másfél éve mindig akkor volt beteg a fia amikor fotós jött, szóval úgy tűnt, hogy nem lesz nekünk hivatalos képünk a bölcsődés évekről. Ezért aztán nem is éltem bele magam a dologba, amikor hétfőn mondta a gondozónőnk, hgoy pénteken fotózás lesz, hozzunkmajd valami szép ruhát a csemetének, tegyük be a szekrényébe és majd jól lefotózzák.

De aztán a héten semmi gond nem volt, Babszemet reggel vittük hát a bölcsődébe én meg jót filózhattam azon, hogy mi is legyen a szebb ruha, amit felvesz. Az ember persze azt mondta, teljesen felesleges, jó abban a pólóban meg melegítőben amiben egész nap szokott lenni, de én mondtam, hogy persze az összes többi gyerek ki lesz rittyentve nem maradhatunk le. Mire megkaptam a választ, hogy ez is csak azért van, mert minden más anyuka úgy gondolkozik mint én. Csakhogy láttam ám, hogy a kislányok szekrényében micsoda csilli-villi göncök voltak. Volt aki külön még egy plusz cipőt is hozott, hogy passzoljon a toaletthez. Úgyhogy egy inget és farmert betettem hát Babszem szekrényébe.

Sajnos délután pont még 3 anyukával együtt értem oda, úgyhogy csak annyit mondott a gondozónő, hogy minden rendben volt, jól viselték a gyerekek a fotózást. Babszem szerint Rorinak hívták a fotóst, de gyanítom, hogy csak azért mondta, mert tegnap kétszer is megnézte a Roary a versenyautó egyik részét a youtube-on (lehet, hogy Thomas kicsit háttérbe fog szorulni?:)

 

Hasonlók