Ilyen volt 2010 felénk

Miután az év utolsó napja megint azzal telt, hogy nosztalgiáztam és visszaolvasgattam, hát összefoglalom, miként telt el az elmúlt évünk.

Januárban nagy betegeskedés volt, meg vettünk szánkót és itthon igazi hóban, igazi domboldalon is jól ki tudtuk próbálni.

Februárban megúsztuk a komolyabb betegséget, még moziba is sikerült eljutnom, nagy nehezen varrtam farsangra jelmezt és Babszemet vasútmodell kiállításra vittük. Kétszer is.

Februári öröm után március betegséggel kezdodött, aztán még a hónap második felére is kijutott belole.

Áprilisban ovinézobe jártunk és azon filózgattunk, hogy mégis hova adjuk be a jelentkezést. Meg Húsvéti nyuszi hozott futóbiciklit Babszemnek, aminek a használatát roppant gyorsan elsajátította és kapott igazi fiús frizurát.

Végül eldöntöttük, hogy csak a helyi oviba jelentkezünk, oda írattam hát be a gyereket május elején. Májusban voltunk a Közlekedési Múzeumban és eloször, de már akkor tudtuk, hogy nem utoljára a Vasúttörténeti Parkban.

Június megint betegséggel indult, aztán Babszem vidékre ment már nyaralni, míg én Konferenciáztam. Aztán Babszem két hét után már nem akart tolünk távol maradni, úgyhogy kicsit Pesten is nyaralgatott, mert bölcsibol már kijelentettük.

Az idei balatoni nyaralás idény anyuékkal és unokákkal júliusra esett, meg volt bölcsis ballagás is és Babszem megtanult víz alá menni.

Augusztusban a gyerek mozdonynapon volt, meg látott tüzijátékot és nyaralni voltunk a Horvát tengerparton.

Szeptember elején elkezdodött az óvoda, szinte zökkenomentesen. Kipróbáltuk a HÉV-et, meg ismét voltunk Mozdony Grand Pix-n a parkban.

Októberben Dóri 9 éves szülinapján voltunk, meg többször is a Hajógyári szigeten csúszdázni, ami meg a gyerektol független, sokadik érettségi találkozón jártam.

Novemberben Kindle3-t tesztelhettem, voltam fozocskézni, néztünk passzívházakat az oviban közlekedés, vonatok volt a csoport projektje, a csoport együtt is elment a Parkba, amirol nem maradhatott le Babszem se akit az apja kísért (mert én épp dolgoztam). Kiderült, hogy mi/ki az, ami a gyerekbol kihozza a magatartási problémákat. Na és persze 4 éves lett a fiatalember, s a születésnapján bejelentettük, hogy jön az utánpótlás.

November után december már igazán csak a készülodéssel telt, Babszem volt telelni, tudott szánkózni és jöttek az ünnepek.

A 2011-es év még izgalmasabbnak ígérkezik, mint 2010 volt.

Hasonlók