Ez volt 2012

Januárban Zsebi már 7 hónapos lett, Babszem elutazott Tiszavasváriba, ahol a nagypapa elkezdte építeni a terepasztalt, s egyre jobban élvezte az úszást. A hónap végére pedig a két fiú beköltözött a közös szobájukba.

Februárban havazott, Babszem elutazott élvezni az igazi telet, Zsebivel pedig plázáztunk. Megnéztük, milyen is a telek télen és a hónap végét anyuéknál töltöttük, ahol nem volt szmogriadó.

Márciusban nekiálltunk kertet művelni, persze rögtön kis késéssel, mert a hosszú hétvégén családlátogattunk. Az első komolyabb munkánk végül a kórházban végződött, mert Babszem kis balesetet szenvedett.

Áprilisra Zsebi már egyre több mindent evett és sokat fejlődött a mozgása, a tavaszi szünetet unokatestvérekkel töltöttük, s Zsebi is elment élete első Könyvfesztiváljára. Hónap végére meg már annyira jó idő lett, hogy Szadán medencéztünk.

Májusban ismét kerek számot ünnepeltem, a család meglepett egy várgesztesi hétvégével, amit azóta is mindenki emleget (Babszem szeretne idén is elmenni oda). Sőt, a blogom is egy évtizedes lett közben, Zsebi meg 11 hónapos. Csupa ünnep volt a május.

Június előtt gyorsan lezavartuk az ovit, mert mentünk ki Balatonra, egy hónapra, nyaralni. S bár eleinte nem volt túl jó idő, de aztán igazi nyár lett és Zsebi is egy éves lett.

Balatonszerény után pár pesti nap következett, majd betegeskedések között elutaztunk Tiszavasváriba. A torokfájás eredményeként megtörtént az elválasztás is. Miután mindenki meggyógyult és nekiállt enni, Zsebi elkezdte komolyabban is gyakorolni az állást és próbálkozott együtt játszani Babszemmel.

Augusztusban voltunk otthon, kicsit Kanizsán, vége lett a nyárnak, aztán meg készültünk az óvodára.

Szeptember elején elköltözött a blog erre a helyre, elmentünk kisvasutazni, meg voltunk megint Mozdony Grand Prix-n is, Babszem elkezdett logopédiára is járni, s megkeresztelték Zsebit is.

Októberben elmentünk kirándulni közösen, voltunk kalandparkban, Babszeméknek kialakult a reggeli menetrendje, Zsebi pedig 16 hónaposan elindult végre.

Novemberben sűrűn írtam a blogot, s elkezdtem fogyókúrázni, Babszemet bezárták a tornaterembe, Zsebi felmászott az emeletes ágyra, egyedül és kijött a 14. foga is. Babszem hat éves lett és ezt többször is megünnepeltük.

Újfajta adventi naptárt kaptak a fiúk idén, Babszem volt Mikulás kupán, korán kezdtük a téli szünetet. Az ünnepeket pedig beosztottuk, voltunk Tiszavasváriban és Kanizsán is.

Hasonlók